maanantai 28. marraskuuta 2016

Vaikeaakin vaikeampi pikkujoululahja

Olen varma, etten ole ainut, joka tuskailee vuodesta toiseen pikkujoululahjojen parissa. Näin joulun alla meinaa iskeä paniikki siitä, mitä voisi hankkia pikkurahalla niin, että se sopisi työyhteisössä kenelle vain? Lahjan saajaa, kun harvoin tietää etukäteen. Joskus on teema: jotain r-kirjaimella alkavaa, jotain mikä liittyy 90-lukuun... Toisinaan taas sitten ei ja silloinkos vasta hankalaa onkin. Ja hankinta jää tietenkin viimetippaan...


Tänä vuonna emme vaihtaneet lahjoja pikkujouluissa, vaan jokaisella meistä on kahvihuoneessa oma sukka, johon ylläripaketti jaetaan. Hauska idea tämäkin, mutta se lahjan keksimisen vaikeus...Mitä kummaa voi hankkia alle kympillä, ruoka-allergiat huomioiden, ei suoraan naisille eikä miehillekään suunnattua? Ja vielä niin, että paketissa olisi jokin juju ja lahjalle tulisi myös käyttöä.

Oma pelastukseni ovat hyvällä huumorintajulla varustetut työkaverit. Tässäpä siis tämän vuoden paketin sisältö vinkiksi teille, jotka vielä kenties tuskailette saman ongelman parissa. 


Iloista viikkoa!
-A


3 kommenttia:

  1. Hauska idea! Saaja oli varmasti tyytyväinen. :)

    -Ruut

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että lahja ilahduttaisi ainakin teitä Ruut ja Käsin taiottua :) Kalenterimme starttaa maanantaina, joten saa nähdä, missä vaiheessa lahjani jokun sukkaan ilmestyy.
    -Anna

    VastaaPoista