maanantai 21. marraskuuta 2016

Ristipistoja ja lasiin piirtelyä

Muutama muukin bloggari oli katsellut taannoin Strömsöä ja bongannut sieltä lasin koristelun ikkunatusseilla. Itse olin jo vallan unohtanut tämän hauskuuden, ja olihan sitä suunnattava kauppaan tusseja ostamaan. Kynät pääsivät ensimmäiseen testiin töissä ja mukavaa jälkeä niillä saatiin aikaan. Koti-ikkunoihinkin on jo idea olemassa, katsotaan koska sen toteutuksen vuoro tulee... 


Tussilla piirrettyjen hiutaleiden lisäksi teimme luokassa ikkunaan talvisen kylä-maiseman. Kun lumi hävisi ulkoa, on onneksi sentään ikkunassa talvi.

Toisen lasinkoristeluidean sain viikonloppuna Kädentaidot-messuilta. Tämä oli ilahduttava, uusi ajatus ja aivan pakko kokeilla. Ristipistoilla on aina ollut paikka sydämessäni ja nyt kun homma on tehty näin helpoksi, niin eihän tähän ideaan voi kuin rakastua.. Sopivan yksinkertainen lyhty tähän hommaan löytyi Ikeasta.


Kyseessä on siis "Ristiin rastiin kuviointi" eli x-tarrat. Lasin sisälle mallikuva ja eikun vaan tarroja siirtämään. Helppoa, nopeaa ja koukuttavaa. Lopputulos on mielestäni mainion näköinen; jotain perinteistä, mutta täysin uudella tavalla. Voi olla, että tällä ajatuksella syntyy myös muutama joulukortti sekä paketti pukinkonttiin.

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti