lauantai 3. joulukuuta 2016

Joulukuu ja Salaisen jouluystävän toinen paketti

Niin ne sitten saapuivat, joulukuu ja Salaisen jouluystävän toinen paketti. Toinen hiipi vähän varkain ja joulukalenteriakin väsäilin vielä viimeisenä mahdollisena hetkenä (siitä lisää toisella kertaa). 


Toisesta saapui ilmoitus viestillä ja kovin iloisella ja odottavaisella mielellä kävin paketin noutamassa. Sain postista mukaani ison pahvilaatikon ja jännitys oli suuri, kun sitä lähdin avaamaan. Pienen pettymyksen kuitenkin koin, kun paketin sisältä paljastui ensimmäisenä musta muivipussi, eikä joulupaperia kuten olin ajatuksissani toivonut. Ensimmäisen ihanan paketin jälkeen tuntui hieman siltä, että jouluystävälleni oli tullut tämän paketin kanssa kiire, eikä ulkoasua tai tervehdystä oltu mietitty lainkaan. 

Paketin sisältö oli kuitenkin mukava yllätys. Muovipussin alta paljastui suklaata, kaunis puinen koriste, joka saattaa päätyä kuusen sijaan kaulakoruksi joulun juhlia ilostuttamaan. Jouluista suihkusaippuaa, servettejä ja kipollinen kynttilöitä. 


Kiitos siis salainen jouluystäväni, olisitpa paljastanut tässä viimeisessä paketissa hieman enemmän itsestäsi. 

Ihanaa joulukuun ensimmäistä viikonloppua teille kaikille!
-A

2 kommenttia:

  1. Moi, Salainen jouluystäväsi tässä! :) olin tosiaan kovassa kiireessä pakettia lähettäessäni, joten myös tuo henkilöllisyyteni paljastaminen unohtui, samoin paketin deadlinen muistuessa mieleen piti postiin kiiruhtaa niin nopeaan että paketoinnit siinä hötäkässä jäivät. Tämä siis koska graduni oli tällä viikolla juuri viimeistelyssä ja yritän saada opintojani kasaan jotta valmistun viikon sisällä :) Onneksi sisältö oli silti mieluinen! Kivaa joulun odotusta :)! http://sonjanjoulu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kuulla sinusta jouluystävä :) Ymmärrän kiireesi ja muistan vielä turhankin hyvin myös oman graduni loppusuoran :D Tsemppiä siis kovasti loppurutistukseen ja rauhallista joulunaikaa!

    VastaaPoista