keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Mainoksia

Iltaista

Joulun lähestymistä ei voi olla huomaamatta näin televisiota katsellessa. Joulumainokset pyörivät tiuhaa tahtia mainoskatkoilla jo näin marraskuun puolella. Ajattelinkin poimia teille tähän illan ratoksi muutaman mieleen (syystä tai toisesta) jääneen jouluisen mainoksen takavuosilta.

Ihan ensimmäiseksi OP-Pohjolan joulufilmi. Tätä katsellessa ainakin minä unohdan katsovani mainosta, niin hyvin on filmissä jouluaaton tunnelma saavutettu. 


 Myös useampi Saarioisten joulumainos on jäänyt mieleeni. Uskon, että näissäkin joulutunnelman saavuttaminen on se syy, miksi mainokset ovat jääneet mielensopukoihin pyörimään (ja ehkä osasyynsä on myös kasrismaattisella Samuli Edelmanilla).

 

 

Sokoksen joulumainokset tunnistaa jo heidän mainosklassikoksi muodostuneesta kappaleesta "Tule joulu kultainen". Tässä ihana muistelmapätkä menneiltä vuosilta.


Ja loppuun vielä Finnairin ihana "Illaksi kotiin"-mainos. Tämä poropoika on vallan hurmaava. 

 

Mukavaa illanjatkoa ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!
- A

Ai niin, meinasin unohtaa. Eihän joulu tule ilman Coca-Colan "Joulurekka"-mainosta.

4 kommenttia:

  1. Voi mitä ihania mainoksia!! <3 Niin tuttuja... Tuo Op:n mainos on kyllä aivan ihana, eikä tosiaan tunnu edes mainokselta. Coca-colan joulupukki mainos on aika hauska. Sokoksen musiikki on niin tosi kaunis ja tykkään tuosta mainoksesta itsekin. <3 Joku vuosi vai olenko useampanakin jouluna sen linkannut blogiini, niin ihana se on. ;) Täytyykin joku kerta itsekin laittaa tuo Op:n mainos. Kiitos näistä!! Oli aivan ihana postaus!!

    VastaaPoista
  2. Minun lempparini on kyllä tuo OP:n mainos ihan ehdottomasti. Aina nousee pala kurkkuun ja kyyneleet silmiin. (: Kiitos tästä mainoskoosteesta, oli kiva katsella. (:

    VastaaPoista
  3. Kiitos, onpas mukava kuulla, että sain jutullani aikaan paljon hyvää mieltä ja jouluisia fiiliksiä :) Kyllä tuo Op:n mainos näistä nousee ehdottomasti minunkin suosikikseni.

    VastaaPoista