maanantai 3. joulukuuta 2012

Joululaulusuosikkini

Kovin moni joulubloggailija on jo samankaltaisen postauksen tehnyt, mutta ajattelimpa minäkin jakaa kanssanne suosikki joululauluni. Omissa valinnoissani myös artistilla on suuri merkitys siihen, pidänkö laulusta vai en.


Viktor Rydberg kirjoittama ja Valter Juvan suomentama Tonttu on ollut suosikkini aina. Sanat ovat kovin suomalaiset, haikeatkin. Vesa-Matti Loiri on kappaleelle mitä parhain tulkitsija. Sopii muuten mainiosti vallitsevaan säähän. Talvi tuli oikein ryminällä ainakin tänne Pirkanmaalle.The first noel on mielestäni kaunis joululaulu. Tässä karismaattisen Helmut Lottin esittämänä, vaikka kuorosovitushan tämä on alkujaan ollut.  Rocking Around The Christmastree on kuulunut menevämpien joululaulujeni top viiteen lapsuudesta lähtien. (Yksin kotona elokuvilla on ehkä ollut osuutta asiaan.) Fiftari bändi The Baseballsin sovitus kappaleesta on mainio.


Michael Buble valloitti sydämmeni viime jouluna ilmestyneellä joululevyllään. Have Yourself A Merry Little Christmas on kaikessa amerikkalaisuudessaan valloittava.

Mikä on sinun suosikki joululaulusi?

Mukavaa iltaa
-A


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti