maanantai 15. lokakuuta 2012

Joulumakuja

Minulla luumu kuuluu ehdottomasti joulun makuihin, siinä missä kaneli, taatelit, liköörikonvehdit ja riisipuurokin. Olisi kummallista, jos joulunpyhien ruokalistalta ei löytyisi jostain kohtaa luumurahkaa tai sekametelisoppaa. Siksi olikin mukava huomata, että Valion mehukeitoista löytyy tänäkin vuonna kausimakuna Luumu-rusinakeitto. Kiisseliksi sitä en meinaa keitellä, vaan hörpin tuollaisenaan aamupalaksi. Oi voi, tämä olisi hyvää myös riisipuuron kaverina.


Muutama vuosi sitten blogissa näkyi tällaisia kausimakuja. Vieläköhän kaneliomena jäätelöä löytyy kauppojen hyllyiltä?


Toinen iloinen yllätys tälle päivälle oli blogini lukijamäärä. Teitä on jo yli kaksikymmentä! Toivotan lämpimästi tervetulleiksi teidät kaikki. 

Lämpöistä iltaa
-A


2 kommenttia:

  1. Se on hauska, miten jonkun asian mieltää joulun mauksi tai tuoksuksi. Minusta esim. Pentikillä tuoksuu aina mausteinen joulu :) Ja riisipuuro on ihan joulua, miehelleni taas tavallista sunnuntaipuuroa.

    Täytyypä itsekin ostaa tuota mehukeittoa- kuulostaa ihanalta! Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Omenakaneli makuyhdistelmä on mun suosikki! se on tosi jouluinen, niin kuin muuten chai-maustettu teekin *vink* *vink*. En ole huomannut, että onko omenakanelijädeä yhä, pitääkin bongailla.

    VastaaPoista