tiistai 30. lokakuuta 2012

Ensimmäisiä

Viime viikolla saimme nauttia tämän syksyn ensilumesta. Kuinka kaunista ja valoisaa olikaan, kun maa oli valkoinen. Toivottavasti saamme lunta pian taas uudestaan. 


Viime viikolla söin ensimmäiset joulutortut, ensimmäisen joululehden kera.Ensimmäiset joulukorttitarvikkeet tuli hankittua. 


Sunnuntaina Tampereella syttyivät  ensimmäistä kertaa myös Valoviikkojen valot. Vanhojen hehkulamppujen tilalla loistavat led-lamput, ensimmäistä kertaa tietenkin.

Kuva lainattu täältäTunnelmallista iltaa
-A

ps. Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat.

7 kommenttia:

 1. Hienoja ensimmäisiä juttuja. Sitä on hyvä jatkaa seuraaviin tunnelmiin ja asioihin :)

  Kauniita nuo ostamasi paperit, mistä olet ne löytänyt?

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Tiimarista löytyivät nuo paperit, siellä oli muutenkin jo paljon kaikkea jouluaskarteluun sopivaa :)

  -A

  VastaaPoista
 3. Oih, meinasin ostaa tuommoisen kuvioleikkurin Tiimarista minäkin, mutta jätin sen sitten hyllylle, kun ajattelin että en voi lähettää kortteja sitten ilman kuorta.. (tuli ajatus, että jumittuu kortit pian jonnekin lajittelukoneisiin tms.). Meinaatko itse käyttää leikkuria joulukortteihin, vai muuhun?

  VastaaPoista
 4. Täälläpäin kaikki lumet mitä on tullu niin sulanu pois, mutta toivottavasti se kohta jää pysyväksi. Ja kivoja kuvia oot ottanu:)

  VastaaPoista
 5. Annoin blogillesi tunnustuksen, liebster blog- muodossa, katso ohjeet blogistani http://santranjoulu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mä oon käynyt kans hakeen ton lehden.

  Täällä lunta on satanut jo pari kertaa ja sitten sulanut pois. Nyt ei oo ainakaan pariin viikkoon ollut lunta ollenkaan.

  VastaaPoista
 7. Marianne: Juu, joulukortteihin meinasin leikkuria käyttää. Ehkä myös muihin askarteluihin. Itse lähetän joulukortit yleensä aina kirjekuorissa, joten postiin juuttumis vaaraa ei ole.

  Jolle K ja imlacking: Ei ole ollut täälläkään lunta enää moneen viikkoon. Kurjan pimeää ja harmaata vain. Toivottavasti kelit viilenävät pian ja lumi tulisi maahan vielä ennne joulua :)

  VastaaPoista