maanantai 21. marraskuuta 2011

Chocolate factory

Lumipyryä odotellessa väkertelin tänään suklaakonvehteja. Hankin WSOY:n kustantaman kirjan Kotona tehdyt suklaat. Mukana tuli kolmekymmentä silikonivuokaa. Kirjasta löytyy parisenkymmentä ohjetta, joita voisin kokeilla vaikka kaikkia. Tänään oli vuorossa sitruunakreemisuklaat. En ole aivan varma tykkäänkö mausta, mutta valmistus oli yllättävän helppoa ja mukavaa. 


Voi olla, että jokunen suklaa löytää tiensä myös lahjapakettiin.Lunta ei lupauksista huolimatta ulkona vielä näy, joten toin sitä ihan pikkuisen sisälle, heiman erilaisessa muodossa tosin. Eivätkö näytäkin aivan lumipalloilta?Mukavaa viikonalkua!
-A

3 kommenttia:

 1. Vau, upean näköisiä herkkuja! Heti alkoi tehdä mieli tuollaista kirjaa (ja vuokia)! Ja korvaavat lumipallot on kyllä hyvä juttu :) Meillä ne on huovasta,

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  Kävinkin kurkistelemassa jokunen päivä sitten tekemiäsi "lumipalloja", kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan! Meillä tosin saattaisivat päätyä kissojen leikkeihin.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan tuntuisia/näköisiä ohjeita tuossa kirjassa. sehän voisi toimia lahjanakin.. niiden omatekemien konvehtien kylkiäisenä. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista