lauantai 12. marraskuuta 2011

Kranssi oveen ja talvi parvekkeelle

Joululehdet ovat olleet täynnä ihanien joulukranssien ohjeita. On rautalangasta väännettyjä, palloista käärittyjä sekä syötäväksikin kelpaavia. 

Joulu maalla

Askartelulehti Ihana

Kaikkien aikojen joulu

Kaikkien aikojen joulu

Kaikkien aikojen joulu

Kaikkien aikojen joulu
Miedän talvikranssimme sai idean pienenpienistä villasukista. Neuloin sukkia tuttavani vastasyntyneelle, mutta jostain syystä niistä tulikin aivan erikokoiset keskenään. Eihän sellaisia voi lahjaksi antaa! Jotain käyttöä halusin sukille kuitenkin keksiä ja niinpä ne päätyivät koristamaan ulko-ovea. Sukkien kaverina kranssissa roikkuu (aiemminkin täällä nähtyjä) "piparkakkuja". Pohjana on vanha pajukranssi, jonka ympärille pyöräytin harmaata villaa. Mielestäni lopputulos on sopivan talvinen, eikä vain jouluinen, joten koristus voi roikkua ovessa naapureiden ilona vielä pitkälle joulun jälkeenkin. 


Myös parveke sai tänään talvi-ilmeen. Raivailin viimeiset muutossa sinne jääneet tavarat omille paikoilleen ja kiinnitin valot pimeitä iltoja valaisemaan. Myös kuihtuneet kukat saivat väistyä talven tieltä. Niiden tilalle istutin muutaman pikkukuusen antamaan väriä harmauden keskelle. Kuuset ovat eilisiä Ikean tuomisia. Niiden luvattiin kestävän muutama pakkasaste, mutta uskon kyllä pikkukuusteni selviytyvän kovemmistakin pakkasista.


Ihanaa viikonloppua!
-A

ps. Äänestäkäähän tuossa oikealla!

3 kommenttia:

  1. Minusta tämä sinun blogi on kyllä jotenkin sympaattinen :)

    VastaaPoista
  2. Huopapallokranssi on ihana idea. Saisikohan noita palloja valmiina ettei tarttisi itse huovuttaa.. Hmm :) Täytyypä käydä askartelukaupoilla.

    VastaaPoista
  3. Minustakin se on tosi hauskan näköinen. Jos en ihan väärin muista, niin ainakin Tiimarissa olin näkevinäni valmiita huopapalloja ja voihan väliin laittaa vaikka langanjämistä pyöräytettyjä keriä.

    VastaaPoista