lauantai 21. syyskuuta 2019

Taas on se aika vuodestaKauppoihin on viime päivien aikana ilmestynyt ensimmäiset pilkahdukset tulevasta joulusta. Perjantaina karkkiosasto oli jo täysin joulusuklaiden valtaama. Annan siis itselleni luvan aloittaa jälleen tunnelmoinnin. 


En kyennyt vastustamaan uutuuden kiusausta ja ostoskärryyn sujahti Fazerin Vihreä kuula-konvehdit. Nämä aikaisemmin vain laivoilta ja lentokoneista ostettavissa olleet konvehdit jakavat varmasti mielipiteitä, mutta itse Vihreiden kuulien ystävänä pidin kyllä. Tosin muutamaa enempää ei näitä herkkuja pysty kerralla syömään. 


Konvehtien seurana nautin syksyn ensimmäisen glögimukillisen ja Netflixin jouluhömppätarjonnasta katseluun valikoitui Joulu vuoristomaisemissa (Christmas with a view). Eipä taida tuo elokuva Oscareita kahmia, mutta sopi täydellisesti sateisen syyslauantain ajanvietteeksi. 

Olisiko sinulla vinkata katseluun jouluelokuvia?
-A

3 kommenttia:

 1. Olen tykännyt katsella jouluanimaatioita, Yksin kotona -sarjaa ja Mutta mitä tapahti joulupukille -sarjaa nuorimmaisen kanssa. Viime vuonna taisin katsoa sellaisen kuin Talvinen tarina. Pähkinänsärkijä-leffa on hyvä Eilen ostin uuden version siitä. Kaikenlaisia amerikkalaisia jouluelokuvia olen tilannut cdonilta.

  VastaaPoista
 2. Netflixistä katsottavia on Christmas Chronicles, Joulukalenteri, Joulu Manhattanilla ja tietenkin ykkösleffa Grinch :)

  VastaaPoista
 3. Yksin kotona on kyllä klassikko, tosin tykkään vaan ensimmäisestä ja toisesta elokuvasta, uudemmissa ei ole enää samaa tunnelmaa. Pähkinänsärkijän olenkin ihan vallan unohtanut, täytyy etsiskellä jostain.

  Ja tuo Christmas Chronicles täytyy myös laittaa listalle.
  Kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista