maanantai 30. lokakuuta 2017

Jalkakylpypommit

Kylpeminen ja ammeessa lilluminen kuuluvat ehdottomiin lempipuuhiini, mutta koska kotoa ei ammetta löydy täytyy tyytyä jalkojen kylvettämiseen. Olen varsin ihastunut Lushin kylpypalloihin ja niiden värikkäänä kieppuvaan maailmaan. Monet ovat näitä pommeja jo itsekin valmistaneet, joten täytyihän minunkin kokeilla. Ruusu & huvikumpu -blogista löytyy ihanan helppo ohje jalkakylpypommeihin. Tätä ohjetta minäkin mukailin omia palloja tehdessäni.  


Omissa pommeissani käytin tuoksuina piparminttua sekä appelsiinia. Perusmassan jaoin kahtia ja toisen sekaan heitin kuivattua minttua sekä mintulla maustettua mustaa teetä. Toiseen laitoin sitruuna-inkivääri teetä. Perusmassaan lisäsin myös muutaman ruokalusikallisen merisuolaa. 

  
Valmiit massat oli helppo painella silikonimuotteihin, leivosvuokia täyttäessä täytyi olla skarpimpana, ettei vuoka päässyt vallan leviämään littanaksi. 


Massa kuivui muotteihin muutamassa tunnissa ja sain irroiteltua pommit muoteistaan. 


Osan kylpypommeista paketoin kauniisti pukinkonttiin, mutta osa pääsee omaan käyttöön.
 

Täytyihän ensimmäisiä testata heti ja hienosti sihisten pommi vapautti teehippuset kylpyveteen. Jalat jäävät massassa olevan oliviiöljyn ansiosta mukavan pehmoisiksi ja piparminttupommeissa on ihanan virkistävä ja viilentävä vaikutus. -A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti