lauantai 8. lokakuuta 2016

Jotain punaista

Viikonlopun alkupuolisko on mennyt tällä suunnalla sairastellessa ja hieman myös shoppaillessa. Pieni flunssa ei saanut tänään haitata, sillä suunnaksi täytyi ottaa Turku. Samalla reissulla stopattiin Humppilassa sekä Paimiossa. Ihan tyhjin käsin ei kotimatkalle päästy.


Paimiossa sijaitsevasta ihanasta sisustuskauppa Adalmiinan Helmestä lähti mukaan uusia palloja Happy Lightsiin vaihdettavaksi. Pienoinen pettymys oli, ettei kaupassa vielä juurikaan näkynyt joulujuttuja, mutta ehkä olin vain AIVAN liian ajoissa liikkeellä... Hurmaava paikka joka tapauksessa. Humppilasta sen sijaan löytyi jo jotain jouluistakin. Kaisa ja Aleksi Kuokan 24 askelta jouluun on juuri sopivaa iltalukemista tulevalle syyslomalle. Iittalan myymälästä löytyi puolestaan tämän vuoden joulupallo. Siinä seikkailevat tänä jouluna Oiva Toikan suunnittelemat linnut.  Aikaisemmin tällä viikolla kotiin päätyivät myös pöytäliinat H&M Home:sta sekä muutama jouluinen nauha Tigerista. Myös Ikeassa poiketessa siilmiini osui jo jotain punaista. 


 Mikä mahtaa olla sinun suosikki liikkeesi joulun alla?

-A

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole oikein mitään suosikkiliikettä, mutta kirpparilla tykkään käydä joulun alla. Täällä meillä päin ei kuitenkaan oikein kirppareita ole ja olisi kiva lähteä kiertämään muiden paikkakuntien kirppareita.

    Ja tietysti olisi kiva kiertää eri liikkeitäkin jos lähempänä olisi sisustusliikkeitä.

    VastaaPoista
  2. Kirppikset ovatkin välillä oikeita aarreaittoja :)

    VastaaPoista