tiistai 11. lokakuuta 2016

Hieman taikaa

Päivän piristykseksi postilaatikkoon kolahti tänään Taika-lehden joulunumero. Jo kannessa minua viehättivät luonnonmateriaalit ja vanhat kirjansivut.


Lisää luonnonmateriaaleja löytyi lehden sivuilta. Nuo puolukanlehdet ovat kyllä kokeilemisen arvoisia. Etenkin tuo lehdillä päällystetty pallo on mielestäni kivan näköinen. Täytyy testata, jos ei tänä jouluna, niin sitten seuraavana. 


Myös huopaideat miellyttivät silmää. Harmaata kierrätyshuopaa ja vähän valkoista viereen, ei niillä eväillä voi täysin metsään mennä. Täytyy yrittää vaikka marraskuun kässämessuilta etsiskellä sopivaa huopaa glögikasseihin. Kanelitankoja olen miettinyt useampana vuonna, että mitä kivaa niistä keksisi. Lehti tarjoili tähän pulmaan muutaman idean. Kanelitankoja näytti olevan edullisesti ainakin Tigerin maustehyllyssä. Tähtianikset ovat myös ihania, niin ulkonäöltään kuin maultaan. Kanelikranssi voisi mukavan näköinen valkoista seinää vasten.


Muutama mukava idea löytyi myös töihin. Taidamme Nopolan tyttöjen lisäksi seurata joulukuun etenemistä tonttujen lakkeja ja pukkien partoja lyhentämällä.

Nuhaisin terveisin
-A

1 kommentti: