maanantai 10. lokakuuta 2016

Sairasvuoteella

Flunssa kaatoi sohvanpohjalle ja lääkäri määräsi sairaslomaa. Tylsyyttä vastaan on tänään taisteltu joululeffojen ja sytykeruusujen värkkäilyn avulla. Seuraa piti sohvan vierellä uskollisesti myös koirapoikamme. 



Yksin kotona-leffat ovat kuuluneet syksyyni lähes niin kauan kuin muistan. Mutta vain ensimmäinen ja tuo tänään katsomani kakkososa. Ne ovat ne oikeat ja alkuperäiset, muista jatko-osista en niin välitä. How The Grinch  Stole Christmas on jäänyt minulta kokonaan katsomatta ja tänään päätin korjata aukon jouluelokuvasivistyksessäni. Mrs Grinch ei kuitenkaan ollut oikein minun makuuni. Huomenna jatkuu pötköttely ja katsottujen sekä katsomattomien joululeffojen maraton. 

 
Ehdottomia jouluelokuvasuosikkejani ovat:
  • Holiday
  • Rakkautta vain
  • Saiturin joulu
  • Napapiirin pikajuna
  • Joulupukki ja noitarumpu
  • Myös Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä on varsin ihastuttava. Sitä aiomme katsoa tänä jouluna luokassa joulukalenterin tapaan. 
Ehkäpä löydän huomenna uuden lempparin listaani. Mitkä ovat sinun leffasuosikkejasi?  

Leppoisaa iltaa toivottelee
-A



5 kommenttia:

  1. Mistähän tuon heinähattu ja vilttitossu joulun jäljillä löytyisi? :) Kiinnostaisi kovasti! Täällä on myös flunssa ja kuume pistänyt petiin ja joululeffat ja neulominen on tullut tutuksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse löysin dvd:n viime vuonna joulun alla meidän lähikaupasta. Netistä saisi varmasti myös tilattua. Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä on pyörinyt ensimmäistä kertaa telkkarissa joulukalenterina vuonna 1993. Toivottavasti löydät omasi ja pikaista toipumista sinne Veera! :)

      Poista
    2. Kiitos, täytyy selailla ja koittaa löytää! Tulee kyllä kierreltyä joulun alla sen verran kauppojakin että jospa se jostain silmään sattuisi :) Kiitos, pikaista toipumista sinnekkin! :)

      Poista
  2. Paranemisia sinne ja levollista tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Leppoisaa iltaa sinne myös.

      Poista