lauantai 4. marraskuuta 2017

Kanelikranssi x2

Haaveilin jo viime vuonna joulun alla kanelikranssista koristamaan takkamuuria. Haaveksi jäi, sillä joulukuussa oli kanelitangot myyty loppuun kaikkialta, mistä niitä etsin. Nyt päätin olla hankintojen kanssa ajoissa ja se kannatti. Kanelitangot ja tähtianikset löytyivät helposti kaupan hyllyltä. 
   

Punoin tangot remontista jo vuosia sitten (tiesin, että joskus niille olisi käyttöä 😉) talteen ottamieni kuparilankojen väliin ja taivutin koko komeuden lopuksi ympyrän muotoon. Tähtianikset lisäsin kranssiin liimaamalla. Olen tyytyväinen, yksinkertaista ja mielestäni kaunista. Puhumattakaan tuoksusta, jota kaneli ja anikset levittävät ympärilleen. 


Tänään valmistui toinenkin kanelikranssi, syötävä nimittäin. Perus korvapuustit muotoutuivat kranssin muotoon. Ohjetta kauniin pullakranssin tekoon voi kurkkia vaikkapa täältä. Kranssin kaveriksi valmistui rommi-luumupullia Maistuu maikialle-blogin ohjeella. Rommi ja luumu ovat etenkin joulun alla erottamaton parivaljakko, mutta yllättävän hyvin ne taipuivat myös perinteisen pullan kavereiksi.


Rauhaisaa pyhäinpäivän iltaa kaikille!
-A 

6 kommenttia:

 1. Kaunis kranssi! Ja varmasti huumaava tuoksu!

  Rommi-luumupullia olisi ihana maistaa! 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pullatkin katosivat nopeasti parempiin suihin :D

   Poista
 2. Valtavan kaunis on ja pullakranssi olisikin kiva leipoa!

  VastaaPoista
 3. Kranssi on hieno mutta niin on nuo mustat kynttiläjalatkin! Upeat valkoista muuria vasten. Ovatko takorautaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kynttilänjaloista pidän itsekin kovasti, eivät kuitenkaan ole takorautaa.

   Poista