sunnuntai 30. marraskuuta 2014

31.11

Ja niin vierähti syksy. Joulukuu yllätti minut tänä vuonna ihan täysin. Tähän on osasyynä niin gradu- kuin muuttostressikin, mutta eniten syytän ulkona vallitsevaa harmautta. Ei vaan tunnu jouluiselle, kun lumi ei ole massa. Onneks pakkasukolla on vielä muutama viikko aikaa löytää tiensä perille. Havahduin joulun tuloon vasta eilen, kun Valkeakoskella keskellä kirkasta päivää vastaan käveli puolitusinaa pukkia. Mihin lie olivat rekensä unohtaneet...


Illalla sitten kaivelin kotonakin esiin ensimäiset joulukoristeet sekä -valot ja niin vain joulutunnelma alkaa ottaa kodista vallan. Tänään iltapalaa syötiinkin jo järin joulunpunaisissa tunnelmissa.Rauhallista ensimäisen adventin iltaa
-A3 kommenttia:

 1. Merkillinen sattuma (vai onko?), että minulle sattui hiukan samanlainen tapaus viime vuonna joulun alla. Istuin bussissa Helsingissä ja harmittelin mielessäni harmautta ja lumettomuutta, kun näin n. kuusi joulupukkia kävelemässä samalla tavalla rivissä kuin kuvassasi.

  Onkohan tämä nyt todella puhdas sattuma vai jonkun ryhmän tempaus joulumielen levittämiseksi?

  VastaaPoista
 2. Huikea rivi :) Viime vuonna meillä päin tuli lunta vasta jouluviikolla. Tänään ripsi vähän lumihippuja ensimmäisen adventin kunniaksi. Sulanee pian pois. Mukavaa adventin alkua!

  VastaaPoista
 3. Hauska yhteensattuma Kiisa. Mistä lie pukit olivat sillalle eksyneet, mutta kovasti ihmetystä ja naurua he saivat meissä aikaan.
  Mukavaa adventin aikaa sinullekin Joululainen, onneksi nyt jo vähän pakkastaa.

  VastaaPoista