keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Avajaisia

Niin on taas lähes vuosi vierähtänyt edellisestä joulusta ja ajutukset rupeavat askartelemaan entistä enemmän tulevan joulun kimpussa. Tampereen valoviikot avattiin jälleen kerran viime sunnuntaina ja valot loistavat tunnelmaa pimenevässä kaupungissä pitkälle ensivuoden puolelle. Tämä on siis mielestäni hyvä hetki avata myös oma joulublogikauteni ja jakaa jouluisia ajatuksia teidän muiden "jouluintoilijoiden" kanssa.

Kuva lainattu täältä

Ensimmäiset joulutortut on tullut jo tehtyä samoin ensimmäiset glögit juotua, mutta ensimmäisiin joululehtiin tutustuin vasta tänään. Tarkasteluun pääsivät Kodin Kuvalehden Joulu sekä Home&Lifestylen 50+ Christmas crafts. Molemmissa lehdissä on ihania tunnelmia, kivoja kokkausohjeita sekä inspiroivia askarteluideoita. Voiton näistä kahdesta parempana kokonaisuutena vei kuitenkin ulkomainen versio.
Tästä se lähtee!
Tunnelmallista illan jatkoa
-A

2 kommenttia:

  1. Minäkin avasin joulun tänään blogin puolella :) Minulta löytyy tuo samainen suomalainen lehti, ulkomaisiin lehtiin en ole tutustunut mutta täytyypä sekin asia korjata. Ihanaa joulunodotusta sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tutustumaan ulkomaalaisiinkin joululehtiin, niiden kuvissa on tunnelmaa (jos mahdollista) vielä suomalaisia lehtiäkin enemmän. Oikein mukavaa joulun odotusta myös sinulle Anskuliini!

      Poista